Villa Laar
Cím:
Address:
Adresse:
адрес:
H-8380 Hévíz, Fisli köz 1.
Telefonszám:
Phone number:
Telefonnummer:
номер телефона:
0036300980062
Email:
villalaar@gmail.com
Web:
www.villalaar.hu
Szobák száma:
Number of rooms:
Anzahl der Zimmer:
Количество номеров:
10
Ágyak száma:
number of beds:
Anzahl der Betten:
Количество спальных мест:
20

Rólunk:

Szálláshelyünk Hévíz üdülőövezetében található a világhírű gyógyfürdőtől 900 méterre — csendes, nyugodt környezetben, ahol garantált a jó levegő. Nálunk a vendégek nyugalma és kényelme a legfontosabb.  Tulajdonosváltást követően az épület 2021 és 2022 között teljes körű felújításon esett át, és a Villa Laar nevet kapta. Nagy szeretettel várjuk Önt egy megújult, családias hangulatú, nyugodt helyen.  Házunk minden igényt kielégítő módon, modern stílusban került kialakításra, melyben 10 apartman található.  Az apartmanok a folyosóról nyílnak, és egyik része a városra, a másik pedig a kertre néz.  A szobák világosak, és mindegyikhez saját balkon tartozik.

Minden apartman parkettás, benne saját, új konyhabútor és zuhanykabinos fürdőszoba található. A konyhában teljes felszereltség szolgálja ki a kisebb főzési és étkezési igényeket.  Ülőhely gyanánt két kényelmes fotel áll rendelkezésre.  

Az ötvencolos smart tévén (satelit) tájékozódhat, vagy ha van saját hozzáférése, igénybe veheti az olyan online szolgáltatókat, mint például a YouTube, Netflix, Disney stb.

Nyugodt álmait minden apartmanban 180×200 cm-es ágyon, új és kényelmes, matracok biztosítják. Szobáink két-két személy elszállásolására alkalmasak, de egyedül utazó vendégeket is szívesen látunk. Igény esetén pótágyazhatóak, így három személy is elfér, de ezt szíveskedjenek előre jelezni.

A párnák, paplanok és agyneműk 4-5 csillagos szállodai minőségűek. Minden vendégünk részére egy darab jó minőségű, nagy fürdőlepedőt és egy darab kis törölközőt, illetve hajszárítót biztosítunk.

Az apartmanok professzionális fertőtlenítésére nagy hangsúlyt fektetünk. Nemcsak mondjuk, hanem csináljuk is.  Így az Ön kényelme, zavartalan pihenése egy modern és kényelmes helyen van biztosítva. 

Minden emeleten egy-egy nagy terasz található, amit a vendégek szintén igénybe vehetnek. 

Az autóval érkezők számára kamerával megfigyelt, zárt udvaron van lehetőség a parkolásra.

TILOS A DOHÁNYZÁS!!  A ház egész területén és a szobák egyikében sem megengedett a dohányzás, de az épület udvarán kijelölt dohányzóhelyet létesítettünk.

Bár kedveljük a háziállatokat, a higiéniára és az allergiás vendégekre való tekintettel sajnos nem áll módunkban őket fogadni.

Legény- vagy leánybúcsú használatára a szálláshely nem alkalmas és nem megengedett!  

További szolgáltatásaink:

Igény esetén Hévízen belül önköltségi áron rövid távú szállítási lehetőséget tudunk biztosítani.

Reptéri transzfer is lehetséges. Igény esetén időben kérjen ajánlatot!  

Szolgáltatások

Services

Dienstleistungen

Услуги

  • Grillezés
  • Kert
  • Parkoló
  • Televízió
  • Terasz
  • Wifi
  • Zárt parkoló
  • Zuhanyzós szoba

Levél küldése

Send mail

Mail senden

Написать письмо

TÉRKÉP

MAP

Karte

карта