Kaqun Fürdőház
Cím:
Address:
Adresse:
адрес:
H-8380 Hévíz, Vörösmarty u. 78.
Telefonszám:
Phone number:
Telefonnummer:
номер телефона:
0036703634640
Email:
kaqunheviz1@gmail.com
Web:
www.kaqun-heviz1.hu

KAQUN kádfürdő, KAQUN víz- és gél árusítás, további szolgáltatások. Ajánlott minden olyan esetben, amikor a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége.

Szolgáltatások: KAQUN kádfürdő, KAQUN víz- és gél árusítás, fény-,szín- és hangterápiás kezelés, oxigénterápia, BEMER terápia, jadeköves masszázságy, természetgyógyász konzultáció, Yumeiho masszázs, szakorvosi rendelések.

KAQUN kádfürdő: KAQUN víz nem csak erősíti védekezőképességünket, hanem stimulálja is immunrendszerünket. A KAQUN vízben alkalmanként 60 percig tart egy fürdés. A fürdés alkalmával a víz felhajtó ereje jó hatással van az izmokra és ízületekre, nyugtató, pihentető hatása segíthet a mindennapi stressz leküzdésében.

KAQUN víz- és gél árusítás: A KAQUN víz ajánlott minden olyan esetben, amikor a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége. A KAQUN gél magas víztartalmú hidrogél, kellemes, hűsítő hatású. Napi 2x használat mellett a bőr élettel teli, bársonyos, puha tapintásúvá válik.

Fény-, szín- és hangterápia: Komplex fény-, hang- és színterápiás stresszoldó kezelés. A kezelés időtartama alkalmanként 30 vagy 60 perc. Hatására helyreáll a szervezet egyensúlya, nő az energiaszint, csökken a feszültség, erősödik az immunrendszer.

Oxigénterápia: Az 1 órás kezelés magasnyomású oxigénsátorban történik. Javítja az általános jó körzérzetet, növeli az energiaszintet, a testszövetek oxigénszintjének megemelésével gyorsítja a sérülések vagy fertőzések gyógyulását.

BEMER-terápia: A BEMER-terápia serkenti, helyreállítja a megromlott mikrokeringést, így javul a sejtek oxigénellátása, a kapilláris erek kitágulnak. A salakanyagok gyorsabban kiválasztódnak, így a gyulladások hamarabb gyógyulnak, a fájdalom csökken. Immunerősítő és méregtelenítő hatású, javítja a közérzetet.

Jadeköves masszázs: A jadeköves masszázságy rendkívül hatékonyan segíti a jó közérzet megőrzését, meglévő problémák esetén támogatja a legkülönbözőbb terápiákat. Enyhülnek az ízületi- és izomfájdalmak, a zsibbadások megszűnnek, nő a vitalitás, javul a közérzetünk, a fizikai- és lelkiállapotunk.

 

Levél küldése

Send mail

Mail senden

Написать письмо